Emine Lahur Ortaokulu

Vizyon: Atatürkçü bilimsel düşünen soran-sorgulayan yeni nesiller yetiştirmek.

Misyon: Yetiştireceğimiz öğrencilerimizin Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı,demokratik,laik Cumhuriyetine sahip çıkmayı öğreten, ülkesine hizmeti borç bilen milli ve manevi değerlerini önemseyen,bilimsel düşünceye açık sevgi ve saygı dolu bireyler olarak çocuklarımızı yetiştirebilmek.

Başarılar: 2006 yılında Karşıyaka 23 no´lu eğitim 2 no´lu Eğitim Bölgesinde en başarılı okul seçilmiştir.Müfettişlerce belge verilmiştir. 2013 yılında bursluluk sınavında İzmir birincisi okulumuzdan çıkmıştır.

Saatler: 09:00-15:35 12:25 - 13:05 saatlerinde öğle tatili vardır. 17:30´a kadar okulumuzda destekleme ve yetiştirme kursları devam etmektedir.
Isınma: KALORİFER
Servis Bilgisi: Yoktur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Okulumuz ilçede ve ilde düzenlenen futbol,voleybol ve basketbol turnuvalarına aktif olarak katılım sağlamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK proje çalışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Yurt dışı ve Yurtiçi sosyal ve kültürel projeler okulumuzda belirli aralıklarla yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2016 yılında okulumuzda Erasmus+ projesi yapılmıştır. Evde Ders Okulda Ödev Modeli ile ilgili öğretmen ve idarecilerimiz İsveç'te eğitim almışlardır.
Kontenjan Bilgileri: -

Telefon - (0232)365 79 80

Belgegeçer -

WEB - https://elahur.meb.k12.tr

Adres - 6086. sokak,İmbatlı mah. no19 Karşıyaka/İZMİR

Kütüphane Kitap Sayısı :2047
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - 6086. sokak,İmbatlı mah. no:19 Karşıyaka/İZMİR

Adres - 6086. sokak,İmbatlı mah. no19 Karşıyaka/İZMİR

Ulaşım Ulaşım Otobüs ve minibüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Karşıyaka İlçesi Karşıyaka Devlet Hastanesinin bulunduğu bölgededir.İl merkezine 14,4 km, ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır.